MERSİN / AKDENİZ - Parmakkurdu Ortaokulu

Parmakkurdu Ortaokulu

PARMAKKURDU MAHALLESİ AKDENİZ/MERSİN
Vizyon
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda ilerleyerek her işin başlangıcı sevgidir diyen, çevreye duyarlı, evrensel insan haklarını temel alarak okul ortamını oluşturan, eğitimi sadece akademik değil sosyal ve kültürel değerlerle öğreten, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.
Misyon
• Öncelikle evrensel insan haklarını temel alan bireyler yetiştirmek için, • Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için, • Eğitimi okul öncesinden başlayarak ulaşabilir yapmak için, • Türkiye de yaşayan her toplumun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için, • Çevremize de eğitim vermek için, • Çevresini ve doğasını anlayan ve bu bağlamda koruyarak geleceğe taşıyan bireyler yetiştirmek için, • Severek gelinecek bir okul ortamı hazırlamak için varız.
KLİMA
BELEDİYE OTOBÜSÜ
SERVİS YOK.
TARIM VE HAYVANCILIK YAPILMAKTADIR.
MERSİN MERKEZE 35 KM DİR